De Leerlingenraad:

Op onze school hebben leerlingen van groep 5 t/m 8 de mogelijkheid om zich op te geven voor de leerlingenraad. In de leerlingenraad mag je meebeslissen over thema’s van de schoolavonden, maar ook mag je meedenken over allerlei dingen. Bijvoorbeeld over methodes die we gebruiken of oplossingen bedenken voor punten die aangedragen worden in de vergaderingen. Onze leerlingenraad zal zich hier voorstellen.

Ik ben Annelie. Ik zit op dit moment in groep 8 en ben 11 jaar oud. Mijn hobby’s zijn dansen en korfbal. Korfbal doe ik op dinsdag (trainen) en zaterdag (wedstrijd). Dansen doe ik op woensdag bij dansschool IJsselmonde. Ik zit al sinds groep 5 in de leerlingenraad samen met Angie. Ik wou in de leerlingenraad, omdat mijn broer er in zat en het me super leuk om dingen te verzinnen over de school. Ik vind het nog steeds superleuk. Je doet veel meer dan alleen thema’s over de schoolavond verzinnen. Je bespreekt ieder keer iets nieuws. Ik vind het ook leuk om dingen met elkaar op te lossen door met elkaar te overleggen en te bespreken.

Ik ben Angie en ik ben 11 jaar. En zit in groep 8. Mij hobby’s zijn chillen in mijn hangstoel en tekenen. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik het bijvoorbeeld leuk vind om mee te beslissen voor thema’s voor schoolavond

Hallo, ik ben Valerie.
Ik ben 10 jaar oud en mijn hobby is hockeyen.
Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik graag mee wil denken over dingen die de school normaal zelf beslist.
En omdat ik dan mijn mening kan uiten en ik vind het leuk om mij te verdiepen in de school.

Mijn naam is Roger.
Ik ben 10 jaar (bijna 11)
Mijn hobby’s zijn gamen (WWE supercard).
Ik ben in de leerlingenraad gekomen, omdat ik graag dingen wil bespreken en ik wil graag mijn ideeën kunnen bespreken.

Halllo, ik ben Tess.
Ik ben 10 jaar oud.
Mijn hobby is voetballen. Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik mijn mening kan geven en ik kan meedenken met andere mensen.

Mijn naam is Amina en ik ben 10 jaar oud.
Mijn hobby’s zijn: paardrijden, tv kijken, lezen, koken en opruimen.
Ik ben in de leerlingenraad gekomen, omdat ik het leuk vind om te praten over de school. Ik hou van thema’s bedenken en ik bespreek graag dingen met anderen. Ik geef ook graag mijn mening, daarom lek de leerlingenraad mij leuk.

Hallo,
Ik ben Andrew van de Leuv en ik ben 9 jaar.
Ik ga vertellen waarom ik in de leerlingenraad zit en ik ga het hebben over mijn hobby’s.
Ik wilde in de leerlingenraad, omdat ik ook mee wilde beslissen over schoolactiviteiten.
Mijn hobby’s zijn gamen en diverse spelletjes doen.
Mijn leukste game op dit moment is het spelen van Fortnite. Wij spelen thuis ook samen spelletjes de leukste daarvan is Risk. Dit was mijn verhaal.

Hoi,
Ik ben Alicia, ik zit in groep 6 en ik ben 9 jaar oud.
Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten, omdat dit een leuke school is en we mogen meedenken over verschillende dingen.
Mijn hobby’s zijn zwemmen en voetbal.

Hallo ik ben Faye de Winter.
Mijn hobby’s zijn turnen en kikboxen. Ik ben 9 jaar en zit in groep 5.
Waarom ik in de leerlingenraad wil: ik heb goeie ideeën zoals thema’s voor de schoolavonden en nog anderen feesten en omdat ik wil mee denken over de school.
Groetjes Faye

Hallo ik ben Matthew van de Leuv, en ik ben 8 jaar.
Ik ga het hebben over de leerlingenraad, waarom ik dit graag wil en ik ga het hebben over mijn hobby’s.
Ik wil graag mee beslissen over school en dingen veranderen.
Mijn hobby’s zijn kinderen helpen, gamen, in de tuin zwemmen en spelen.

Hoi ik ben Lindsey van Heumen en ik ben 9 jaar oud. Mijn hobby’s zijn kikboxen en buiten spelen. Waarom ik in de leerlingenraad wil is omdat ik mee wil denken met jullie voor schoolfeesten en anderen dingen op school
Groetjes Lindsey

Hallo,
Ik heet Roxanne van Lint, ik ben 8 jaar oud en ik zit in groep 5b.
Mijn hobby is hockey, de club heet Tempo”34 en ik zit in de E6.
Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik graag wil meebeslissen over thema’s en andere dingen voor de school. En ik vind het leuk om me er in te mengen.

.